yemek tarifleri

2018 Yılı Olağan Genel Kurulu

07 Mayıs 2018 | Yazdır Yazdır


S.S.SAĞLIK ŞİFA KONUT YAPI KOOPERATİFİ ORTAKLARINA

Kooperatifimizin 2017 yılı çalışma dönemi Olağan Genel Kurulu, 28 NİSAN 2018 Cumartesi günü, duyurusu yapılan Adakale Sokak 28/A Yenişehir/Ankara adresinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı gözetiminde, 36 (otuzaltı) ortağın katılımı ile yapılmıştır.

Toplanan Genel Kurulumuz, Başkanlık kurulunun oluşturulması sonrası; Yönetim ve Denetim Kurulu raporları, ayrı ayrı okunarak ortakların değerlendirilmelerine sunulmuştur. Raporların görüşmeye açılması sonrası Yönetim ve Denetim kurulu raporları ayrı ayrı oylanarak, katılanların oybirliği ile kurullar aklandı. Bilanço, envanter ve gelir gider farkı hesapları görüşülerek kabul edilmiştir.

Genel Kurulumuzda, Ankara 4. Asliye Ticaret mahkemesinin kararı, olası sonuçları ve karara karşı yapılan itirazlar ayrıntılı olarak değerlendirilmiştir.

2018 yılı bütçesi ve çalışma programını görüşerek; ortaklık ödentilerinin aidatlarının (her bir hisse için) aylık 130,00 TL. (Yüzotuzlira) olması, aidatlarını zamanında ödemeyen ortaklardan aylık net % 1 gecikme cezası alınması, katılanların oybirliği ile kararlaştırmıştır.

Değerli ortaklarımız, genel kurulumuzca belirlenen ödemelerin, geçmişte olduğu gibi, kooperatifin İş Bankası 4214 880087 - İBAN: TR80 0006 4000 0014 2140 8800 87 hesabına ya da kooperatifin merkezine makbuz karşılığı yatırılmasını,

Saygılarımızla arz ederiz.

Y ö n e t i m K u r u l u A d ı n a Sinan KARSAN Rıza Taner ULUSOY

NOT:

1-Ortaklarımızın gelişmeleri (www.sagliksifakoop.org) adresinden izleyebilirler, Görüş, öneri, eleştiri ve düşüncelerini, (sagiksifa@gmail.com ) adresimize bildirilebilirler.

2- Kendilerine ait, ya da kendilerini bilgilendirecek kişilerin e-posta adreslerini bildirmeleri durumunda; Kooperatifimizin çalışmaları hakkında anında bilgi sahibi olabilirler.

Yönetim

yemek tarifleri