yemek tarifleri

2015 Genel Kurul Sonuçları

26 Mayıs 2015 | Yazdır Yazdır


SAYI       :201/ 280

KONU   :Genel Kurul Toplantısı                                                                                 ANKARA 25 MAYIS 2015

Ortaklarımıza,

Kooperatifimiz 2014 çalışma dönemi, 2015 yılı olağan genel kurul toplantısı, 17 MAYIS 2015 Pazar günü, duyurusu yapılan Adakale Sokak 28/A Yenişehir/Ankara adresinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı gözetiminde yapılmıştır.

Toplanan Genel Kurulumuz, Başkanlık kurulunun oluşturulması sonrası; Yönetim ve Denetim Kurulu raporları, ayrı ayrı okunarak ortakların değerlendirilmelerine sunulmuştur. Raporların görüşmeye açılması sonrası Yönetim ve Denetim kurulu raporları ayrı ayrı oylanarak, katılanların oybirliği ile kurullar aklandı. Bilanço, envanter ve gelir gider farkı hesapları görüşülerek kabul edilmiştir.

Genel Kurulumuzda, devam etmekte olan yargılama süreci görüşüldü. Konu ile ilgili geniş açıklamalar yapıldı.

Genel Kurulumuz, 2015 yılı bütçesini ve çalışma programını görüşerek aşağıdaki kararları almıştır:

1- 2015 yılı Haziren ayından itibaren bir sonraki genel kurula kadar kooperatif ortaklarından (her bir hisse için) aylık 130,00 TL. (Yüzotuzlira) aidat alınmasını,

2- Aidatlarını zamanında ödemeyen ortaklardan aylık net % 1 gecikme cezası alınmasını,

Katılanların oybirliği ile kararlaştırmıştır.

Değerli ortaklarımız, Mart ayındaki duruşmada sonuçlanacağını beklediğimiz karar, mahkeme başkanının değişmesiyle 1 Temmuza ertelenmiştir. On beş yıldır süren mahkemenin bu süreç içinde sonuçlanabileceğini umut etmekteyiz.

Genel kurulumuzca belirlenen ödemelerin, geçmişte olduğu gibi, kooperatifin İş Bankası 4214 880087 - İBAN: TR80 0006 4000 0014 2140 8800 87 hesabına ya da kooperatifin merkezine makbuz karşılığı yatırılmasını, ödentilerini zamanında ödemeyen ya da eksik ödeyen ortaklarımızın birikmiş borçlarını, ortaklar arasında hak ve vecibelerde eşitliğin gereği olarak en geç bir ay içinde ödemeleri gerekmektedir.

Birikmiş borçlarını ödemeyen ortaklar, Kooperatifimiz Anasözleşmesinin, 14/2 Maddesi; “parasal yükümlülüklerini otuz gün geciktirilmesi üzerine, yönetim kurulunca noter aracılığı ile yapılacak ihtarı takip eden otuz gün içinde bu yükümlülüklerini yerine getirmeyenler. Yönetim kurulu kararıyla ortaklıktan çıkarılır.”  Hükmü uyarınca işlem yapılacağına.

Bilgilerinizi ve gereğini saygılarımızla rica ederiz.

Y ö n e t i m  K u r u l u  A d ı n a                                                                                                                                                      Sinan KARSAN  M. Özgül Tekeli IŞIK

NOT:

1-Yargılama süreci dahil bütün gelişmelerin, yapılan çalışmaların, kooperatifimizin internet sitesinden (www.sagliksifakoop.org) izlenmesi, görüş, öneri, eleştiri ve düşüncelerini, e-posta adresimize (sagiksifa@gmail.com ) bildirilmesi,

2-Oturduğu yeri değiştirenlerin ya da adresinde; cadde, sokak adı ve numarası değişenlerin yeni adreslerinin ve varsa e-posta adreslerinin bildirilmesi.

Yönetim

yemek tarifleri