yemek tarifleri

GENEL KURUL SONUÇLARI

07 Nisan 2014 | Yazdır Yazdır


SAYI       :2014/ 261

KONU   :Genel Kurul Toplantısı                                      ANKARA 27 MART 2014

Ortaklarımıza,

Kooperatifimiz 2013 çalışma dönemi, 2014 yılı olağan genel kurul toplantısı , 23 MART 2014 Pazar günü, duyurusu yapılan Adakale Sokak 28/A Yenişehir/Ankara adresinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı gözetiminde 28 Ortağın asaleten, 8 ortağımızın da vekaleten olmak üzere toplam 36 ortağımızın katılımı ile yapılmıştır.

Toplanan Genel Kurulumuz, Başkanlık kurulunun oluşturulması sonrası; Yönetim ve Denetim Kurulu raporları, ayrı ayrı okunarak ortakların değerlendirilmelerine sunulmuştur. Raporların görüşmeye açılması sonrası Yönetim ve Denetim kurulu raporları ayrı ayrı oylanarak, katılanların oybirliği ile kurullar aklandı. Bilanço, envanter ve gelir gider farkı hesapları görüşülerek kabul edilmiştir.

Genel Kurulumuzda, devam etmekte olan yargılama süreci görüşüldü. Konu ile ilgili geniş açıklamalar yapıldı.

Genel Kurulumuz, 2014 yılı bütçesini ve çalışma programını görüşerek aşağıdaki kararları almıştır:

1- Ortaklık ödentilerinin (aidatlar) 2014 Mart ayından başlamak üzere her bir hisse için 130TL/ Ay (Yüz OtuzTL ) olmasını,

2- Aidatlarını zamanında ödemeyen ortaklardan binde 8 gecikme fazlası alınmasını,

3- Yapılan seçimler sonunda,

Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Sinan KARSAN, M. Özgül Tekeli IŞIK ve Rıza Taner ULUSOY,

Denetim Kurulu Üyeliklerine Niyazi KANDEMİR ve Oktay KONAK seçilmeleri

Katılanların oybirliği ile kararlaştırmıştır.

Müteahhitle kooperatifimiz arasında 2008 yılından beri borçlar kanunu kapsamında devam etmekte olan ve sonuçlanacağını umut ettiğimiz dava 19.03.2014 tarihli duruşmada 06.06.2014 tarihine ertelenmiştir.

Ortaklarımız, hatta ilgilenen herkes, kooperatifimizin yürüttüğü bütün çalışmaları, gelişmeleri, yargılama süreçlerini,  internet sitemizden (www.sagliksifakoop.org) öğrenebilirler ve her türlü görüş, öneri, eleştiri ve düşüncelerini, e-posta adreslerimize (sagliksifa@sagliksifakoop.org ya da sagiksifa@gmail.com) bildirebilirler.

Genel kurulumuzca belirlenen ödemelerin, geçmişte olduğu gibi, kooperatifin İş Bankası 4214 880087 numaralı hesabına, (İBAN: TR 80 0006 4000 0014 2140 880 087) ya da kooperatifin merkezine makbuz karşılığı yatırılmasını, ödentilerini zamanında ödemeyen yada eksik ödeyen ortaklarımızın birikmiş borçlarını, ortaklar arasında hak ve vecibelerde eşitliğin gereği en geç bir ay içinde ödemelerini, aksi durumda ortaklıktan çıkarılacaklarının bilinmesini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Y ö n e t i m  K u r u l u  A d ı n a                                                                                                                                                          Sinan KARSAN  M. Özgül Tekeli IŞIK

Yönetim

yemek tarifleri